Informatieavond Woonzorgzone Geldersedijk live bij RTV Hattem

De gemeente Hattem organiseert op dinsdagavond 20 april een informatieavond over het bestemmingsplan Woonzorgzone Geldersedijk. De avond wordt rechtstreeks uitgezonden door RTV Hattem via tv en livestream.

“U ziet hoe we samen met u tot dit bestemmingsplan zijn gekomen, welke stappen zijn gezet en welke rol u als inwoner hierin heeft gehad. Ook laten we zien hoe uw input terugkomt in het bestemmingplan. En we gaan alvast een inkijkje geven in het volgende proces; de bewegingsboulevard. Daar waar alle gebruikers in beweging komen. Als laatste laten de deelnemers het IKC zien, hoe het gebouw zijn positie in het gebied heeft en wat de stand van zaken is”, aldus de gemeente Hattem.

Stel jouw vragen
Je kunt tijdens de uitzending vragen stellen die zoveel mogelijk live worden beantwoord. Jouw vragen en of opmerkingen kun je ook vóór de uitzending al sturen naar geldersedijk@hattem.nl.

Uitzending 20 april | 19.30 uur

De informatieavond op dinsdagavond 20 april begint om 19.30 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden door RTV Hattem via tv en livestreams. (tekst gaat verder na de video)

Zienswijzen
Digitaal is het plan beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Hattem.

Het is mogelijk om tot en met 12 mei zienswijzen in te dienen. Het streven is om het bestemmingsplan nog voor de zomer vast te stellen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in