SWH Speciaal: radioprogramma voor ouderen

Stichting Welzijn Hattem (SWH) en RTV Hattem gaan vanaf dinsdag 17 maart een speciaal radioprogramma maken voor de oudere Hattemer. Deze coproductie onder de naam SWH Speciaal wordt in de maand maart elke dinsdagmorgen uitgezonden.

De maatregelen rond het coronavirus dwingen ook SWH tot het nemen van maatregelen. ‘Wij hebben besloten alle ouderenactiviteiten tot en met 31 maart op te schorten’, vertelt Mathilde Stam, directeur SWH. ‘Wij zijn ons ervan bewust dat deze periode lastig is voor ouderen en daarom maken wij samen met RTV Hattem een programma, gericht op deze doelgroep. De precieze invulling van het radioprogramma is nog in ontwikkeling, maar er wordt gedacht aan muziek, informatie en de mogelijkheid voor telefonische interviews en vragen.’

Uitzendtijd bij Radio Hattem
Het programma SWH Speciaal wordt bij Radio Hattem vooralsnog uitgezonden op dinsdag 17, dinsdag 24 en dinsdag 31 maart van 9.00 tot 10.00 uur.

SWH blijft bereikbaar
Hoewel SWH alle activiteiten op dit moment stopt, blijft het kantoor open. ‘Wij zijn van maandag tot en met donderdag steeds bereikbaar voor individuele vragen voor jong en oud’, aldus Mathilde Stam. De openingstijden op deze dagen zijn ’s morgens tussen 09.00 en 12.00 uur. Iedereenkan dan telefonisch contact opnemen via 038-4432881. Een e-mail sturen kan ook via info@swhattem.nl.

Op KO€RS
Het inloopspreekuur van Op KO€RS blijft ongewijzigd op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Jongeren
Vanaf vrijdag 20 maart is het Jongerencentrum ‘Ons Plekkie’ gesloten. Deze sluiting blijft in ieder geval voor de maand maart van kracht. Wel zal het straatwerk in deze periode actiever zijn. Op straat ontmoet de jongerenwerker niet alleen de Hattemse jeugd, maar ook andere inwoners. De jongeren opbouwwerker is de schakel tussen inwoners en jongeren.

Kijk ook op Corona informatie Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in