Verkiezingsbus Omroep Gelderland en RTV Hattem bezoekt Hattem

Omroep Gelderland toert door de provincie met een grote verkiezingsbus met daarin een mobiele studio. Lokale- en streekomroepen verzorgen hierin, verspreid over 51 gemeenten, livestreams die in het teken staan van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. De verkiezingsbus stopt op 22 februari in Hattem.

In de bus gaan de Hattemer lijsttrekkers het debat aan onder leiding van Rik Kapitein, journalist van Omroep GLD. Het debat wordt gevoerd aan de hand van stellingen, onder andere over de onderwerpen; participatie, wonen en jongeren. Het debat duurt van 16.00 tot 17.00 uur en wordt live uitgezonden door RTV Hattem en Omroep Gelderland.

Voor Grote Kerk en stadhuis
RTV Hattem heeft deze verkiezingsbijeenkomst mede voorbereid. De uitschuifbare bus komt op het plein voor de Grote Kerk en het stadhuis te staan. Publiek is welkom. Het is wel de bedoeling dat wie live meekijkt en meeluistert de nog geldende coronamaatregelen in acht neemt.

Deelnemers aan debat
De deelnemers aan het debat zijn Arend Palland (ChristenUnie), Martijn Hospers (CDA), Jaap van Tiel (PvdA/GroenLinks), Erik Kleinpenning (VVD), Erwin Kwakkel (D66) en Gina Guldenaar (HattemCentraal).

De GLD verkiezingstoer is op 4 februari van start gegaan. Omroep Gelderland deelt hierover zelf mee: Op 16 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen! Maar wat betekent dat voor jou? Omroep Gelderland zoekt het uit tijdens een toer door de provincie met de verkiezingsbus. Samen met lokale omroepen brengen we belangrijke onderwerpen uit j├│uw gemeente onder de aandacht.

Live-uitzending
In elke uitzending van GLD Stemt maken we de balans op van de beloftes die gemeenten in die regio vier jaar geleden hebben gedaan. Wat is gelukt en wat niet? Je ziet het in GLD Stemt, iedere vrijdag om 17.20 uur op TV Gelderland. Meer weten? Kijk dan op GLDstemt.nl. Op deze website is ook het volledige toerschema te vinden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in