Worstactie v.v.Hattem groot succes

Zaterdag 13 januari organiseerde de jeugdafdeling van v.v.Hattem voor de 26ste keer de huis aan huis worstactie in Hattem. Het weer was dit jaar de huis aan huis verkopers goed gezind waardoor, door de inzet van jeugdleden, een record aantal van 5000 worsten en gehaktballen aan de man/vrouw werden gebracht.

Zo’n 120 jeugdleden gingen ’s morgens van start om in de hun toegewezen wijk worsten en gehaktballen te gaan verkopen. Slagerij Van Guilik verzorgde de startvoorraad gebaseerd op de verkoopresultaten van vorig jaar toen er ook al een recordverkoop werd gerealiseerd.

Extra voorraad
Al snel bleek dat de verkoop in de wijken nog hoger lag dan vorig jaar en het mobiele team de verkoopgroepjes in de wijken extra moest bevoorraden. Aan het eind van de ochtend werden de jeugdige verkopers onthaald in het warme clubhuis met limonade en warme worst.

Nog een kans
Rond en tijdens de wedstrijd Hattem-VSCO en het optreden van zanger Gerben Tijssen op zaterdag 27 januari is er nog een mogelijkheid om op het sportpark actieproducten te kopen. Daarnaast is er verkoop van broodjes warme rookworst en halve warme worst. De opbrengst komt ook dan ten goede aan de jeugdafdeling van v.v.Hattem

‘De vereniging bedankt de jeugdleden en begeleiders/sters heel hartelijk voor hun inzet.’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in