Trainer Hattem Onbeperkt neemt afscheid

Afgelopen woensdagmiddag 21 mei nam trainer Xandinho Machielsen afscheid van zijn team Hattem Onbeperkt. Na negen jaar begeleiden en training geven aan de spelers en speelsters van Hattem Onbeperkt, was het tijd om het fluitje, de ballen en de pionnen over te dragen.

Zo’n 12 jaar geleden startte v.v. Hattem het project Hattem Onbeperkt om voetbal mogelijk te maken voor kinderen met een stoornis binnen het autistisch spectrum. Na de start en de eerste jaren, waarin de belangstelling hiervoor groot bleek, heeft de voetbalvereniging samenwerking gezocht met stichting Empower. Xandinho verbond zich namens Empower als enthousiast trainer met kennis van de doelgroep aan Hattem Onbeperkt.

Hét gezicht
Ook toen enkele jaren later de samenwerking met Empower afliep, bleef Xandinho het gezicht, de trainer en het aanspreekpunt van Hattem Onbeperkt. Voor Xandinho kwam er woensdagmiddag na negen jaar een einde aan een mooie periode met Hattem Onbeperkt. Hij werd namens het bestuur van voetbalvereniging Hattem kort toegesproken door Bert Bagerman, waarna hij afscheid nam van de groep, die aankomend seizoen begeleid wordt door Johan en Gerko.

Bij belangstelling voor Hattem Onbeperkt: Bel of app Arjen Noordberger 06-44938269

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in