Hattemer Oranjevereniging wil graag dat je automatisch betaalt

Het bestuur van de Hattemer Oranjevereniging (HOV) wil efficiënt en doelmatig werken. En het wordt steeds lastiger om vrijwilligers te vinden. Een aantal zaken wil het bestuur daarom simpeler maken. Een daarvan is de automatische afschrijving van jouw lidmaatschap van de Oranjevereniging.

Incasso
“We koesteren onze leden en willen het betalen van het lidmaatschapsgeld en het bezorgen van het welbekende programmaboekje anders aanpakken dan dat nu het geval is. Tot nu toe kwam er iemand namens de vereniging bij u aan de deur in de hoop dat u thuis was. Na betaling van contant € 10,- kreeg u het boekje. We kunnen niet meer de mensen vinden die u nog persoonlijk bezoeken. Daarom vragen wij aan u om voortaan uw lidmaatschap per incasso te laten uitvoeren,” aldus het bestuur van de HOV.

Regel het hier direct
Geef je bankrekeningnummer door via hattemeroranjevereniging.nl en de HOV regelt de automatische afschrijving van het lidmaatschap. Het wordt medio februari van jouw rekening afgeschreven. Het bedrag is € 8,50. Je krijgt in april het programmaboekje in de brievenbus.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in