Tijdelijke huisvesting ouderen heet Het Uilenhofje

Vanmorgen hebben wethouders Carla Broekhuis en Auke Schipper een bezoek gebracht aan de tijdelijke huisvesting voor ouderen in Hattem die inmiddels de naam Het Uilenhofje heeft gekregen. De wethouders spraken hiermee, namens het college, hun waardering uit voor het werk van de vele vrijwilligers en SWH die deze belangrijke sociale ontmoetingen voor ouderen mogelijk maken.

Koffieochtenden
De ouderen in Hattem kunnen enkele keren in de week bij elkaar komen voor koffieochtenden. Tot voor kort gebeurde dit in het ijsbaangebouw aan de Geldersedijk en daarna in het atrium van De Hof van Blom. Maar sinds enkele weken hebben de ouderen de beschikking over een tijdelijke unit die is geplaatst naast het voormalig ijsbaangebouw.

In het programma Hattem Actueel van zaterdag 9 november vertelde Anneke Jurriëns waarom een ontmoetingsplek voor ouderen zo belangrijk is. Zij was blij dat de gemeente en SWH nauw hebben samengewerkt om dit noodgebouw te realiseren. Via uitzending gemist van RTV Hattem kan je het gesprek met Anneke alsnog beluisteren.

https://rtvhattem.nl/uitzending-gemist-ra/hattem-actueel-d-d-2019-11-09/

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in