‘New Orleans in Hattem’ ook volgend jaar bij Houtwerk Hattem

Houtwerk Hattem is ook in 2019 de locatie van ‘New Orleans in Hattem’ georganiseerd door Stichting Opoes House of Music. Dit jaar kreeg de sfeervolle authentieke ambiance van de houtverwerker ontzettend veel lof.  De stichting is daarom heel blij dat Houtwerk Hattem ook volgend jaar weer een belangrijke bijdrage wil leveren aan het succes van het ‘New Orleans Festival in Hattem.’

Extra financiële steun
Het gratis toegankelijke festival wordt elk jaar door een groeiende groep vrijwilligers georganiseerd. Op zaterdag 7 september 2019 is de volgende editie, mede mogelijk gemaakt door een aantal belangrijke hoofdsponsoren, subsidies en ‘vrienden van Opoe.’ Wel is er extra financiële steun nodig om weer een mooi festival neer te zetten.

Steun jouw talent
Stichting Opoes House of Music wil organisaties een kans bieden om een muzikaal talent of gerenommeerde band te sponsoren. Voor een suggestie voor een talentvol optreden tijdens het New Orleans festival 2019 én een financiële sponsoring kun je mailen naar info@opoeshouseofmusic.nl. Uiteraard zal het talent of de band moeten passen in de stijl van het festival. Daarin zal de organisatie een belangrijke stem hebben. Als tegenprestatie zorgt de organisatie voor een naamsvermelding op de (social) media-uitingen en een backstage meet&greet met de muzikanten.

Podium voor jong talent
Het doel van de Stichting Opoes House of Music is om jong muzikaal talent een podium te bieden.  Ieder jaar organiseert zij een New Orleans Festival in Hattem. Misschien ben je al eens op het festival geweest. Ga anders even kijken op www.opoeshouseofmusic.nl om een indruk te krijgen. En hieronder zie je bij “Geralateerde artikelen’ een verslag van de laatste editie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in