JOGG organiseert kookworkshops voor kinderen en ouders

JOGG Hattem organiseert, samen met de partners van de JOGG aanpak Eduna en Albert Heijn Hattem, vijf kookworkshops voor kinderen. Doel is om ouders en kinderen te laten ervaren dat gezond eten makkelijk en lekker is en dat samen koken leuk is om te doen. Elke week is er een bekende gast die mee helpt in de keuken. Wethouder Martijn Hospers was maandag 10 september aanwezig bij de eerste workshop.

Praktische informatie

De workshops zijn bedoeld voor alle kinderen uit groepen 4 t/m 6 van de Hattemse basisscholen, samen met een ouder of verzorger. De volgende workshops zijn op 17 en 24 september en op 1 en 8 oktober. Op 8 oktober mag het hele gezin van de deelnemers mee-eten. De workshops zijn van 15.00 tot 17.30 uur in de keuken van de Jan Jaspersschool. Er zijn nog een paar plekken vrij voor de workshops. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@eduna.nl.

Jongeren op gezond Gewicht

Hattem is sinds 2015 Jongeren op Gezond Gewicht-gemeente. Regionaal werkt Hattem samen binnen het samenwerkingsverband JOGG Noord-VeluweDe JOGG-aanpak in Hattem is primair gericht op kinderen van 0-12 jaar en hun ouders. Thema’s die aan de orde zijn gekomen zijn beweging (buiten spelen en beeldschermtijd), gezonde voeding (groente en fruit) en drinkwater.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in