ZomerOndernemer: jongeren uit regio Zwolle in zes weken ondernemer

Vooral jongeren hebben het in deze coronatijd moeilijk. Toch zijn er volop kansen voor deze groep. Ook deze zomer gaat het project ZomerOndernemer weer van start gaan in onze regio. Ben je tussen de 15 en 23 jaar? Dan kun je gratis deelnemen aan dit ondernemersproject om zo te ervaren hoe het is om te ondernemen door tijdens de zomervakantie een eigen bedrijf te starten en te runnen. Gewoon om te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor jou is. Uiteraard is het volledig ‘corona proof.’

Training, workshops en rondleidingen
ZomerOndernemer begint op 6 juli in Zwolle met een driedaagse training. In de weken die volgen zijn de deelnemers tijdens terugkomdagen te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de jongeren aan hun bedrijf. ZomerOndernemer sluit na zes weken af met een feestelijke ondernemersmarkt.

Bedrijfsidee en motivatie
Een goed bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie vormen de belangrijkste voorwaarden voor deelname. De jongeren zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is tijdens deelname aan ZomerOndernemer niet verplicht.

Aanmelden!
Dankzij de steun van landelijke en regionale sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer kosteloos. Er is ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan.  Meld je aan via www.zomerondernemer.nl. In de regio Zwolle is plek voor maximaal 25 deelnemers.


ZomerOndernemer is een project van Stichting The New Entrepreneur en bestaat al sinds 2010.Het doel van het project is het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in