Knarrenhof in Hattem?

4 juni jl. was er een informatieavond in het Stadhuis om mee te denken over de toekomstige invulling van het voormalige ijsbaanterrein aan de Geldersedijk. Tijdens deze avond bleek er ook een enthousiast persoon te zijn die de kar wil trekken om een Knarrenhof te krijgen op deze plek.

Wat is Knarrenhof eigenlijk?
Knarrenhof is een landelijke stichting met een maatschappelijk doel, namelijk de leeftijdsbestendige bouw van woongroepen voor zelfredzame senioren.  Naast senioren bouwt de stichting ook voor ouders van gehandicapte kinderen, een meergeneratiehof, een jongerenhof etc. Zij doen dit in grondgebonden of in gestapelde vorm (appartementen). Nieuwbouw of hergebruik is een keuze die ze graag aan de bewoners zelf laten.

Ook geïnteresseerd in een Knarrenhof in Hattem? Je inschrijven kan altijd en dat is vrijblijvend, maar het sterkt de Stichting Knarrenhof om met de gemeente in overleg te gaan. Komt er een Knarrenhof; dan is het: Wie het eerst ingeschreven is, is het eerst aan de beurt. Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op de website van Stichting Knarrenhof.

2 REACTIES

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in