Hockeyclub Hattem heeft nieuwe trainer-coach

Tristan Steenmeijer wordt de nieuwe trainer-coach van het eerste herenelftal van de Hattemse Mixed Hockeyclub (HMHC) voor het seizoen 2020/2021. Tristan was dit seizoen al de hoofdtrainer van de heren en coach van Jongens B1, het opleidingsteam voor Heren 1.

“Nu Rogier van der Meer zijn taken als coach neerlegt, is de keuze voor Tristan een logische”, aldus Fokke Jan Middendorp namens de topsportcommissie van de hockeyclub.

Trappelen
De nieuwe trainer-coach heeft al veel ervaring, zowel in de jeugd als bij de senioren bij diverse clubs en het jeugddistrictsteam in Oost Nederland. “Ook nu weer staan er jonge Hattemse talenten te trappelen om onder leiding van Tristan in het eerste herenteam te spelen”, vertelt Fokke Jan.

“Zin in”
HMHC gaat een uitdagend seizoen tegemoet, als in september weer mag worden gestart. De Hattemse heren komen weer uit in de landelijke overgangsklasse op het veld en van de winter in de landelijke hoofdklasse in de zaal. Tristan Steenmeijer heeft er zin in: “voor een kleine club als Hattem een mooie uitdaging om zich tussen de westerse giganten te handhaven.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in