PvdA afdelingen Noord-Veluwe organiseren avond met Jeroen Dijsselbloem

In de aanloop naar de Europese Verkiezingen organiseren de PvdA afdelingen Apeldoorn, Hattem, Oldebroek, Heerde en Epe gezamenlijk een avond met Jeroen Dijsselbloem in Theater de Heerd in Heerde. De avond wordt op donderdag 25 april is toegankelijk voor iedereen.

Eurocrisis
Jeroen Dijsselbloem (1966) was van 2012 tot 2017 hij Minister van Financiën. Van 2013 tot januari 2018 was hij ook voorzitter van de Eurogroep. Jeroen heeft onlangs een boek geschreven over de eurocrisis. In dit boek blikt hij terug op zijn veelbewogen jaren als voorzitter van de Eurogroep. Zijn boek -met als ondertitel: ‘het verhaal van binnenuit’- is vooral een verantwoording over de beslissingen die vaak achter gesloten deuren tot stand kwamen tijdens de eurocrisis.

Toekomst van de eurozone
“In dit bijzondere boek neemt hij ons mee in het eerlijke, nog niet eerder vertelde verhaal achter de crisis. Waar is het nou echt misgegaan? Hoe is de crisis uiteindelijk tot staan gebracht? En vooral ook: hoe verder in de toekomst van de eurozone?”, aldus de PvdA afdelingen op de Noord-Veluwe.

Theater de Heerd
Jeroen gaat op donderdag 25 april nader in op deze vragen en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. De toegang is gratis. Aanvang van de avond: 20.00 uur in Theater de Heerd, Griftstraat 8 in Heerde.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in