Double Four en Kithara met eigen sound

Op zaterdag 16 maart zal het dubbelmannenkwartet Double Four uit Hattem een concert geven in de Grote of Andreaskerk. Dit zal het tweede concert zijn dat Double Four geeft in Hattem. Het kwartet bestaat uit acht zangers die vaak a-capella vierstemmig zingen.

Double Four krijgt medewerking van Kithara uit Oldebroek. Kithara is een kwartet dat bestaat uit vier gitaristen. Zij zingen voornamelijk gospels en geestelijke liederen.

Overeenkomst en verschil
Casper-Wim Spannenberg: ‘Het mooie is dat er tussen Kithara en Double Four veel overeenkomsten zijn, allereerst willen zij beide de Naam van God groot maken door zang en muziek. Beide kwartetten zijn ontstaan doordat ze eerst als gelegenheidsgroep optraden en daarna besloten om als groep verder te gaan. Zowel Kithara als Double Four geven vaak hun medewerking bij kerkdiensten of bijeenkomsten.
Natuurlijk zijn er ook verschillen. Kithara bestaat vanaf 2001 en Double Four vanaf 2017. Kithara begeleid zichzelf met gitaren en Double Four zingt over het algemeen a-capella. Kithara bestaat uit vier dames en Double Four uit acht mannen.
Het belooft een heel mooi concert te worden waarbij Kithara en Double Four hun eigen sound zullen laten horen, maar ook zullen ze samenzingen.
Ook de pianist Diran Knopper verleent medewerking aan dit concert.’

Informatie
Het concert begint om 19.30 uur.
De kaarten kosten € 10,- bij de kerk en in de voorverkoop € 7.50.
In de voorverkoop kun je kaarten bestellen via info@doublefour.nu of bij de evangelische
boekhandel De Fontein kopen.
Bij de kerk kun je pinnen.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in