Winterconcert met Hattems mannenkwartet Double Four

Het Hattemse mannenkwartet Double Four geeft een Winterconcert. Speciale gast bij dit concert is Melissa Venema (trompettiste uit Zaandam). Verder verlenen Dub de Vries (orgel), Ruud Luttikhuizen (piano) en Julian Koenen (leerling van Melissa) hun medewerking.

Internationale allure
Melissa Venema is een getalenteerde trompettiste die op haar dertiende al samen met André Rieu en zijn Johan Strauss orkest heeft opgetreden. Verder heeft zij op verschillende plekken op de wereld de klanken van haar trompet laten horen, zoals in the Royal Albert Hall.

Double Four
Het dubbel mannenkwartet Double Four bestaat uit 8 mannen waarvan er 6 neven van elkaar zijn. Vijf jaar terug zijn zij begonnen als gelegenheidskoor. Dit beviel zo goed dat het achttal heeft besloten om verder te gaan. Double Four treed vaak op in kerkdiensten en bijeenkomsten. Zij zingen hoofdzakelijk geestelijke liederen (a capella) en op deze manier willen zij, net als Melissa hun geloof uitdragen. In december hebben zij met Melissa een optreden in Zaandam verzorgd en dat inspireerde het koor om ook een gezamenlijk concert in Hattem te geven.

Contant afrekenen
Het concert vindt plaats op zaterdag 22 februari in de Andreaskerk in Hattem en begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. De entree is 15 euro per persoon en dit is inclusief een drankje tijdens de pauze. Kaarten zijn te bestellen via info@doublefour.nu. De kaarten liggen dan klaar bij de ingang van de kerk en kunnen daar alleen contact worden betaald.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in