CU Hattem biedt verkiezingsprogramma aan: “Met vertrouwen verder”

De ChristenUnie Hattem heeft het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen uitgereikt aan verschillende Hattemers. In het programma beschrijft de ChristenUnie haar doelen en ambities voor Hattem.

Met het uitreiken van het programma start de ChristenUnie haar campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen onder het motto ‘Met vertrouwen verder’.

De ChristenUnie deelde haar programma uit aan een aantal Hattemers. Lijsttrekker Arend Palland ging onder anderen langs bij Noah Brommer. Noah is een van de Hattemers die in het programma aan het woord komt. ‘Het is natuurlijk extra leuk om een programma uit te reiken als diegene er zelf in voorkomt. Noah vertelt in het programma hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op onze mooie sportlocaties. En daar zijn we het als ChristenUnie helemaal mee eens!’

Vertrouwen
‘Wij gaan met vertrouwen verder’, vervolgt Palland. ‘Afgelopen vier jaar hebben we met de raad heel hard gewerkt voor onze gemeente. En met succes. Zo hebben we mooie fietssnelwegen gekregen langs de Gelderse rijk, het Roseboomspoor en de Zuiderzeestraatweg. We hebben ons ingezet voor het versnellen van de woningbouw. We hebben de binnenstad flink onder handen genomen. En wat meer op de achtergrond hebben Hattemers in een kwetsbare situatie de actieve steun van de gemeente ervaren in soms lastige situaties. Die resultaten geven ook vertrouwen voor de toekomst’.

Alle Hattemers
In het programma komen verschillende Hattemers aan het woord. Dit zijn zowel leden als niet-leden van de ChristenUnie. ‘Daarmee laten we zien dat we er zijn voor alle Hattemers’, vertelt programmacommissielid Hans Havinga. ‘We zetten ons uit overtuiging in voor een zo mooi mogelijke stad, voor iedereen’.

Versies
Het verkiezingsprogramma is te bekijken op www.hattem.christenunie.nl. Ook vind je daar een samenvatting. Havinga: “Verder zijn nog een gesproken versie in het Hattems en een programma voor kinderen in aantocht. De ChristenUnie vindt het belangrijk om ook toekomstige generaties te betrekken in de politiek.’

Zie ook: Hattem stemt af op gemeenteraadsverkiezingen 2022

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in