Theeschenkerij Oldeniel aan de IJssel zoekt vrijwilligers

Theeschenkerij Oldeniel gaat in mei weer open. Ook dit jaar zoekt de schenkerij vrijwilligers om het team te versterken.

Theeschenkerij Oldeniel ligt direct aan de IJssel naast veerpont ’t Kleine Veer tussen Hattem en Zwolle. Aan de Hattemse kant wordt op zondag van mei tot oktober thee en koffie geschonken. Op de laatste zondag van de maand zijn er culturele optredens. 

Wat doet een theeschenker?
Als theeschenker draai je eens in de maand een dienst op een zondagochtend of -middag, samen met één of meer andere theeschenkers. Gezelligheid met collega’s en gasten staat voorop. Er wordt stekkerloos gewerkt: water koken gebeurt op gas en je giet nog ambachtelijk de koffie op. Nieuwe theeschenkers worden ingewerkt door ervaren krachten. Je werkt elke dienst met andere collega-schenkers.

Optreden bij theeschenkerij Oldeniel

Keuken en schuur
Theeschenkerij Oldeniel heeft twee keten: een keuken en een schuur. In het voorjaar worden die uit de stalling gehaald en geplaatst, en in het najaar gaan ze weer terug. Ook zoekt de theeschenkerij vrijwilligers die 2 keer per jaar willen helpen bij het vervoer en het plaatsen en voor hulp bij het onderhoud van de keten en technische zaken.

Nieuwsgierig?
Heb je interesse? Ben je nieuwsgierig, stel het niet uit maar neem, zo mogelijk vóór 10 maart contact op met Margreeth de Haas, tel. (038) 4212460 of 06 – 28211465 of via theeschenkerij@oldeniel.nl. Kijk ook op www.oldeniel.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in