Thee, saxmuziek en overtochten bij Oldeniel

Nu het Kleine Veer weer vaart, opent theeschenkerij Oldeniel ook de theetap én haar culturele programma. Op zondag 28 april is de aftrap met een optreden van het saxofoonkwartet Quattro Saxophoni. De blazers bollen vanaf 14.30 uur de wangen en bij de theekraam zijn verschillende dranken en gebak te koop. De toegang is gratis.

Quattro Saxophoni, opgericht in het voorjaar van 2018, bestaat uit één nog werkzame en drie gepensioneerde Zwollenaren. De mannen spelen in de traditionele bezetting met sopraan-, alt-, tenor- en baritonsax, waardoor het volle bereik van de saxofoon, van hoog tot laag, in hun muziek valt te beluisteren en te bewonderen.

Het kwartet bestaat uit Edwin van der Moolen sopraansax en muzikaal leider, Guus Kennis altsax, Paul Renckens tenorsax en Jouke Bakker op de baritonsax. Het repertoire is erg breed samengesteld, van populair tot klassiek: zowel muziek van Stevie Wonder, Beatles, Gershwin en op verzoek kan ook een fuga van Bach worden gespeeld, kortom: muziek voor iedereen!

Het optreden begint om 14.30 uur en komen luisteren is gratis. Naast allerlei fantastische soorten thee serveert de schenkerij ook heerlijke zelfgemaakte baksels. De theeschenkerij bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij de fiets- en voetveerpont ’t Kleine Veer tussen Zwolle Zuid en Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in