‘Uurtje Cultuurtje’ met Jan Vayne en Adriaan Stoet

Cultuurschip Thor in Zwolle presenteert een ‘Uurtje Cultuurtje ‘met piano en viool door Jan Vayne en Adriaan Stoet. Een afwisselend concert waarin het publiek kan rekenen op muziek van Chopin tot Queen en van Bach tot de Beatles. Er is zelfs ruimte voor ongekunstelde verzoeknummers.

Meastro’s
Pianist Jan Vayne behoeft nauwelijks nog introductie. Dat deze unieke creatieve pianovirtuoos in het verleden een muzikaal duo vormde met violist Adriaan Stoet is echter minder bekend. Beide Maestro’s wonen tegenwoordig op een steenworp afstand van elkaar in het mooie centrum van Zwolle.

Eigen draai

Op Cultuurschip Thor zullen de twee muzikale vrienden het publiek graag tonen dat ze nog steeds als vanouds de sterren van de hemel spelen. Het geroutineerde tweetal kan putten uit een omvangrijk repertoire aan klassieke meesterwerken, filmthema’s en popsongs, waar ze op speelse wijze een eigen draai aan geven. Het is niet ondenkbaar dat ook Rik Elings zich in het gebeuren zal mengen. Dat kan dan op piano, dwarsfluit of het ‘Procol Harum’ Hammondorgel uit 1966. Laat je verrassen…


Kaarten

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 24 februari met Jan Vayne en Adriaan Stoet begint om 12.00 uur en nog eens om 15.00 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,- Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. Let op: het concert van 15 uur is al bijna uitverkocht. Koop dus direct een kaartje!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in