VG Sport organiseert eerste sportfestival in Victorium Zwolle

Stichting Verstandelijk Gehandicapten Sport Zwolle organiseert zondag 7 november het eerste sportfestival voor alle verstandelijk gehandicapten uit de regio.

Binnenkort is Zwolle een multifunctioneel sportcomplex rijker en dit is een mooie kans om hier het allereerste event te organiseren: het VG Sport Festival. Victorium is het grootste en meest veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport, breedtesport en sportzorg in de regio.

Trots
Teun Bouwhuis, voorzitter VG Sport Zwolle, vertelt: “We zijn trots dat we het VG Sportfestival in Victorium mogen organiseren. Tijdens het sportfestival kunnen verstandelijk gehandicapten diverse sporten beoefenen, krijgen ze leuke sportclinics van breedte- en topsporters en behendigheidsspelen. Daarnaast worden er penalty’s geschoten bij wel een hele bijzondere keeper. Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer, want we hebben leuk entertainment geregeld. Het sportfestival wordt afgesloten met food & drinks.”

Prachtige doelgroep
Lisa Heethaar, bestuurslid VG Sport Zwolle, vervolgt: “Het VG Sport Festival is voor zowel leden als niet-leden van onze vereniging. Een nieuw sportevent voor de regio, voor een prachtige doelgroep in een fraaie sportambiance. Naast ons reguliere sportaanbod, gaan we het sportfestival jaarlijks organiseren.”

Aanmelden
Het VG Sportfestival wordt volgens de coronamaatregelen georganiseerd. Aanmelden voor is kosteloos, maar wel verplicht. Je kunt je vóór 18 oktober aanmelden via info@vgsportzwolle.nl

Dank!
Het VG Sport Festival wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers van VG Sport Zwolle, studenten van Windesheim en Landstede, PEC Zwolle United, Jansen Vastgoed, Victorium, het bedrijfsleven, Junior Kamer Zwolle en Ronde Tafel 167 Zwolle IJsselland. Kijk voor meer informatie op: www.vgsportzwolle.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in