Cursus Eerste Hulp aan Kinderen en Baby’s

Het Rode Kruis afdeling Noord-Oost Veluwe organiseert een herhalingsmorgen ├ęn een nieuwe cursus Eerste Hulp aan Kinderen en Baby’s. Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij om hieraan deel te nemen.

Bijscholen
Zaterdag 3 oktober 2020 is nog een beperkt aantal plekken vrij om bij te scholen. Dit voorkomt dat een behaald certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en Baby’s verloopt. In een halve ochtend tijd wordt de geleerde kennis weer opgefrist.
De bijscholing is geschikt voor cursisten die het certificaat al hebben. De organisatie van het Rode Kruis roept opa’s en oma’s, papa’s en mama’s op deel te nemen.┬áOok voor gastouders is het een mooie kans om een halve ochtend actief bezig zijn en dan te leren hoe je de juiste handelingen kan verrichten mocht het onverhoopt mis gaan met de kleine tijdens de oppas.

Nieuwe cursus
Ben je ge├»nteresseerd in een opleiding Eerste Hulp aan Kinderen en Baby’s dan is het mogelijk binnenkort deel te nemen aan een nieuwe cursus. Dit najaar organiseert het Rode Kruis weer een opleiding, bij voldoende belangstelling zowel op hun locatie in Hattem als in Epe. Online volg je de theorie in eigen tempo en tijd wanneer het je uitkomt. De praktijkles is op een zaterdag die eind oktober / begin november zal plaatsvinden.

Aanmelden
Bij belangstelling kan je je aanmelden bij de opleidingsco├Ârdinator van het Rode Kruis afdeling Noord-Oost Veluwe┬ámdekker@rodekruis.nl of via het contactformulier op de website https://www.rodekruis.nl/gelderland/ehakcursusnov/

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in