‘Giverny’, fotokunst van Carla Hagemans-van Duinen bij Bruno Barat Art Gallery

Bij Bruno Barat Art Gallery is de fototentoonstelling ‘Giverny; Tuinparadijs van Claude Monet’ te zien. Deze fototentoonstelling bestaat uit foto’s van Carla Hagemans-van Duinen van de beroemde tuin van Claude Monet.

Hagemans is in staat het juiste moment te pakken. Er zijn foto’s te zien in het heldere licht van de lente, maar ook na onweer, waarbij de druppels nog na spatten in het water. De bloemen op de voorgrond met sprekende kleuren geven een doorkijkje in de tuin.

Carla Hagemans–van Duinen is een klassiek geschoolde kunstenaar. Zij heeft al op jonge leeftijd les gehad van de “Haagsche school” kunstschilder Kees Graswinckel en zich verder ontwikkeld op de kunstacademies van Kampen en Gent (België). Ze is momenteel kunstschilder en fotograaf, haar fotografische werk benadert ze met een schildersoog. Daarnaast is ze werkzaam als docent tekenen en schilderen op het Agnieten College en binnen haar eigen cursusbedrijf in het Molenhuis te Hattem. Ze is eerstegraads bevoegd tekenen/schilderen en kunstgeschiedenis.

De verkoopexpositie loopt tot en met 22 oktober aan de Kruisstraat 21 te Hattem. De openingstijdens zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur of op afspraak. Nadere informatie is te verkrijgen via 038-4547533 / 06-46893284 of per e-mail brunobnl@yahoo.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in