Exclusieve rondleidingen langs ‘Halverwege Parijs’

In het Voerman Stadsmuseum Hattem worden tot en met eind juli meesterlijke werken uit de Barat-Venker collectie geëxposeerd tijdens de tentoonstelling ‘Halverwege Parijs’. Voor bezoekers organiseert het museum de komende tijd vier exclusieve rondleidingen langs deze tentoonstelling. Dit gebeurt in samenwerking met Bruno Barat, kunsthistoricus en eigenaar van de Barat-Venker collectie. Hij zal zelf deze rondleidingen verzorgen.

Rondleiding
Bij de rondleiding, in groepen van maximaal 10 personen, wordt ook verteld over de totstandkoming van de collectie, beschouwingen bij de schilderijen en hoe de samenwerking met het Voerman Stadsmuseum Hattem tot stand is gekomen. Na de rondleiding is er koffie en thee en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Praktische informatie
De rondleidingen worden op donderdagen gehouden op de data: 16 maart, 13 april, 11 mei en 15 juni. De inloop is tussen 11.00 en 11.30 uur. De rondleiding zelf start 11.30 uur en zal een half uur tot drie kwartier duren, waarna de koffie en thee wacht.

De prijs voor de rondleiding bedraagt €15,00 per persoon, dit is inclusief de toegang tot het museum en een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via https://voermanstadsmuseumhattem.nl/rondleiding 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in