Hattems Zomerfestijn

Het Hattems Zomerfestijn vindt dit jaar plaats op 21, 22, 24, 28, 29 en 31 augustus. Op al deze dagen organiseert de gemeente Hattem in de ochtend verschillende workshops voor groep 1 tot en met 8. Op een aantal middagen organiseert HUB Hattem ook nog leuke extra activiteiten. Op de laatste dag wordt het festijn feestelijk afgesloten.
Dit grootse festijn is een samenwerking tussen de gemeente Hattem en de Hattemer  buurtsportcoaches HUB).
Er is onder de Hattemer jeugd veel belangstelling voor al deze activiteiten. De inschrijving is inmiddels achter de rug: er is nog beperkt plaats.

Buurtsportcoaches
De buurtsportcoach is een bruggenbouwer tussen buurt, onderwijs en sport. Samen met scholen, sportverenigingen en instellingen werken we aan een gezonde en actieve leefstijl voor alle inwoners in de gemeente Hattem. Het HUB Hattem team is in dienst bij MFC de Marke.

De buurtsportcoaches organiseren activiteiten die er onder andere op gericht zijn om kinderen en senioren meer te laten bewegen en kennis te laten maken met verschillende sportactiviteiten en sportverenigingen die de gemeente Hattem rijk is. Daarnaast zorgen wij voor een structurele verbinding tussen scholen, instellingen, sportverenigingen en buurten.

Meer info is te vinden op de website van de gemeente Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in