Hattems Zomerfestijn voor kinderen in tweede helft augustus

Van maandag 21 tot en met donderdag 31 augustus vindt wederom het Hattems Zomerfestijn plaats! Dit festijn wordt georganiseerd door de gemeente Hattem in samenwerking met de buurtsportcoaches van HUB Hattem. Voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool zijn er allerlei leuke activiteiten en workshops. Ook voor Hattemse jongeren tot en met 16 jaar zijn er dit jaar toffe workshops.

Wethouder Siderius enthousiast
Wethouder Tjitske Siderius is enthousiast over de week: “Het Hattems Zomerfestijn is een groot feest voor alle Hattemse kinderen en staat in het teken van ontspanning en plezier. Graffiti spuiten, uit de escaperoom ontsnappen, knikkerbanen bouwen of jongleren, er is voor iedereen wat wils. Naast veel vrolijkheid en plezier, leren de kinderen ook veel bij de workshops, zoals ruimtelijk inzicht, doen ze kennis op of leren ze de taal. Dit jaar zijn er ook activiteiten voor kinderen uit groep 1 & 2 en voor de middelbare scholieren. Elk kind kan zijn hart ophalen.”

Ochtend- en middagprogramma
In de ochtend zijn er creatieve workshops, zoals graffiti, dans- en musicalles, robotica of je eigen superheldenfilm maken. Tijdens de twee Zomerfestijnweken staan er ook sportieve onderdelen op het programma in samenwerking met de buurtsportcoaches. Denk daarbij aan activiteiten als een waterstormbaan en een obstacle run. Alle activiteiten zijn in en rondom De Marke. Er is een apart ochtend- en middagprogramma. De kinderen lunchen thuis. Op donderdag 31 augustus sluit het Zomerfestijn spetterend af.

Flyer en aanmelden
In de week van 10 juli hebben alle kinderen op school een flyer gekregen waar het programma en de wijze van aanmelden op staan. Meedoen is gratis. De flyer voor de jongeren ligt bij diverse sportclubs, de Marke en in het stadhuis. Aanmelden (of het hele programma lezen) kan op www.hattem.nl/zomerfestijn.

Flyers
Je kunt de flyers ook online bekijken via onze site.
Zomerfestijn folder kinderen groep 1 tm 8
Zomerfestijn folder jongeren

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in