‘Ancora’ geeft concert in Oldebroeker Openluchttheater

In de tweede voorstelling van het Oldebroeker Openluchttheater staat op 15 augustus een miniconcert van Ancora op de agenda. ‘De meest unieke act van de afgelopen jaren in dit genre… al kan dat niet eens, want Ancora is een genre & klasse apart’, aldus initiatiefnemer Martijn Westerink van Wester Inc’s Music Sessions.

Eigen mix
De basis van de Ancora ligt sinds 2013 in Volendam waar Jan & Louis Keizer de teksten schrijven. Met deze Volendammer wind in de zeilen vaart Ancora onder vloot van het platenlabel van Jan Smit. Dankzij hun unieke en eigen mix van shantymuziek, Irish folk en pop weten ze een breek publiek te raken en stonden Patrick, Harm & Patrick onder andere eerder al op het Tros Muziekfeest op het plein en in het Gelredome tijdens het Mega Piraten Festijn. Voor 15 augustus gaat de koers naar Oldebroek voor een miniconcert bij Wester Inc’s Music Sessions. (tekst gaat verder na de video)

Locatie
Fruittuin Verbeek is het decor van de Wester Inc’s Music Sessions. Een afgeschermd terras wordt omgebouwd tot een openluchttheater. Fruittuin Verbeek vind je aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek. Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.westerincsmusicsessions.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in