Verdere uitbreiding Laura’s Musica

Vorig jaar september vierde Laura’s Musical nog een feestje vanwege het bereiken van haar 10de musicalgroep. Ondertussen is de musicalschool wederom gegroeid en gaat ze weer uitbreiden. Vanaf september kan je maar liefst 4 dagen in de week musicallessen volgen en zijn er 14 musicalgroepen in verschillende leeftijdscategorieën voor leerlingen tussen de 4 en 16 jaar.

Dankbaar
‘Het is bizar hoe de musicalschool elk jaar weer groeit, er zijn zoveel enthousiaste en leergierige kinderen die houden van zingen, dansen en toneelspelen. Het is echt genieten om met al deze kinderen samen te werken aan 2 mooie voorstellingen per jaar. Ze te zien groeien in hun zelfvertrouwen en performance op het podium is zo gaaf, daar doe je het voor. Kinderen die in het begin nog wat de kat uit de boom kijken en na een tijdje musicalles vol zelfvertrouwen voor een groep staan te dansen, zingen en acteren, dat is toch fantastisch! Ik ben zo dankbaar dat ik dit werk mag doen!’ aldus Laura.

In de wijde omgeving
Ook in de omliggende plaatsen rondom Hattem en Elburg weten steeds meer mensen de musicalschool te vinden. Momenteel komen er leerlingen vanuit Hattemerbroek, Wapenveld, Heerde, Wezep en Zalk naar Hattem voor musicalles. En bij de lessen in Elburg komen ze vanuit ‘t Harde, Oldebroek, ‘t Loo, Doornspijk en Oosterwolde. Dus in de wijde omtrek is Laura’s Musical ondertussen een begrip.

Theatercursus voor volwassenen
Naast de musicallessen voor kinderen biedt Laura’s Musical ook een theatercursus voor volwassenen tussen de 18 en 65 jaar aan. Bij deze cursus maak je in 12 avonden kennis met theater en improvisatie door middel van allerlei theatersport oefeningen en spellen. Ook deze cursus wordt weer aangeboden vanaf september in Hattem en Elburg.

Wi je ook meedoen?
Lijkt het jou ook leuk om eens een proefles mee te komen doen? En wil je in december al op het podium staan? Dan is dit jouw kans! Er zijn weer proeflessen voor nieuwe leerlingen in Hattem op ma 11 & di 12 september en op ma 18 & di 19 september.
De proeflessen in Elburg zijn op do 31 augustus & vrij 1 september en op do 7 en vrij 8 september.

Contactgegevens Laura’s Musical
Voor meer informatie kan je mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kan je even een kijkje nemen op facebook/laurasmusical of instagram/laurasmusicall

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in