Nomineer een erfgoedproject voor de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs

Vanaf 1 juni jl. kan iedereen een erfgoedproject aanmelden voor de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs. De Gouden Gelderse Roos is een tweejaarlijkse erfgoedprijs van Erfgoed Gelderland voor inspirerende erfgoedprojecten over de geschiedenis van Gelderland. Er worden twee Gouden Gelderse Rozen uitgereikt: de Publieksprijs en de Juryprijs. Elke prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,- en een gouden roos, die de winnaar mag houden en uitdragen.

Aanmelden kan tot 23 augustus 2019
De eerste aanmeldingen voor de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs zijn binnen. Erfgoed Gelderland zoekt nog meer Gelderse erfgoedprojecten om mee te dingen naar deze prijs voor inspirerende projecten over Gelders erfgoed. Via de website van Erfgoed Gelderland kan je de genomineerde projecten bekijken en zelf projecten nomineren: erfgoedgelderland.nl/gouden-gelderse-roos-2019/. Nomineren kan tot en met vrijdag 23 augustus 2019.

Publieksprijs 
Iedereen mag projecten en activiteiten indienen. Het publiek bepaalt met stemmen de winnaar. De Gouden Gelderse Roos Publieksprijs bestaat uit een geldbedrag van € 1000,- en een fysieke prijs, die de winnaar mag behouden en uitdragen. Erfgoed Gelderland biedt de winnaar verbinding met het netwerk en advies aan.

Juryprijs
Voor de Gouden Gelderse Roos Juryprijs worden leden van de coöperatie Erfgoed Gelderland genomineerd, door henzelf, door het publiek of door andere leden. De genomineerden worden geselecteerd en beoordeeld door een vakjury. Alle genomineerden dingen tevens mee naar de publieksprijs.

Ken jij een erfgoedproject waarin het Gelderse erfgoed en het verhaal van de Gelderlander centraal staan? Of organiseer je zelf een erfgoedproject met impact? Nomineer dit project dan via: erfgoedgelderland.nl/nomineren/voor de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in