Nu ook Heisa in Heerde!

Eenmaal in de twee jaar was het op zaterdagmiddag in het najaar Heisa in Hattem, georganiseerd door Rond Uit Hattem en Rotary Hattem Heerde. Tijdens dit evenement zijn er verschillende optredens van amateur artiesten in winkels, woonhuizen en monumenten in Hattem. De twee organisaties hebben Stichting Visit Heerde benaderd om ook heisa in Heerde te veroorzaken! Dit zag de stichting wel zitten en de koppen werden bij elkaar gestoken.

“We waren direct enthousiast om dit evenement het ‘andere jaar’ in Heerde te organiseren!” zegt Erica Hottinga, werkzaam als marketing manager voor Visit Heerde. “Het is een erg leuk concept omdat er een podium wordt gegeven aan amateur artiesten in de regio en tegelijkertijd deelnemers hun deuren open kunnen zetten voor bezoekers die normaal niet over de drempel komen. We zijn blij dat Rond Uit Hattem ons voor deze samenwerking benaderd heeft.”

De samenwerking met Rotary Hattem Heerde is daarnaast ook erg welkom. Zij wil maatschappelijk iets betekenen in Hattem en in Heerde. Jan Hulleman, voorzitter vanaf juli 2019 zegt dan ook: “In Heerde waren wij nog niet actief met een evenement. We brengen graag muziek en mooie verhalen naar iedereen tijdens Heisa in Heerde.”

Besloten is om Heisa in Heerde op Open Monumentendag te organiseren van 11:00 – 17:00 uur, dit jaar op 14 september. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid te genieten van kunst en cultuur met een extra dimensie in een monument.

De organisatie zoekt artiesten, kunstenaars, koren, dansers, zangers, stand-up comediens, bandjes, woordkunstenaars, dichters, verhalenvertellers, rappers, enzovoorts die op vrijwillige basis willen optreden op zaterdag 14 september. Een optreden duurt 20 minuten en er wordt gevraagd 3 keer op te treden. Meld je aan via info@visitheerde.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in