Rondje Kunst bij Kunstgilde Hattem

Het Kunstgilde Hattem organiseert voor zaterdag 11 en zondag 12 mei een Rondje Kunst. Alle twaalf gildeleden doen mee aan deze gezamenlijke activiteit. Als je alle in de route opgenomen ateliers bezoekt,krijg je een mooi breed palet aan kunstdisciplines.

De vijf in Hattem liggende locaties zijn op beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur geopend en de toegang is vrij. 

  • In het atelier aan de Nieuweweg 77 exposeren Gertiene Post (fijnschilderkunst), Willeke Klaassen (textiel- en viltkunst) en Dick Baauw (beeldende kunst).
  • Aan de Stadslaan 8 kunnen aquarellen worden bezichtigd van Marianne Voeten en beeldhouwwerken van Alice van der Sluis.
  • Christien Bouw (schilderkunst) en Janine Agteres (sieradenkunst) presenteren zich op  Keppelskamp 28.
  • Op de locatie Hessenweg 80 zijn werken te zien van Anneke Bagerman (beeldende kunst), Inge in ’t Hout (idem beeldend kunstenares) en woordkunstenaar Hans Lambrechts.
  • Riet Breembroek (beeldende kunst) en Monique Eshuis (art-photography) presenteren zich op deze beide middagen met eigen werk in het atelier aan de Gapersweg 7.

Folder
Het Kunstgilde Hattem heeft ook een folder ontworpen met deze en nog aanvullende informatie die je gratis kunt meenemen in de ateliers. De folder ligt ook voor je klaar in de Hattemse winkels, recreatiebedrijven en het kantoor van Toeristisch Informatiepunt naast de Andreaskerk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in