Zone College: open dag voor groepen 7 en 8

Op donderdag 26 januari opent Zone.college Zwolle de deuren voor basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8. Zij kunnen die dag samen met hun ouders en/of verzorgers op expeditie in de school. Er valt van alles te beleven. Aanmelden voor de open dag kan via de website.

Kennismaken met Vmbo groen en Het Groene Lyceum
Onderwijs in een groene omgeving. Dat is Zone.college. Je krijgt bij Zone.college naast de algemene vakken veel praktijklessen waar je werkt met dieren, planten, voeding en techniek. Op de open dag kunnen leerlingen sfeer proeven en meer te weten komen over het Vmbo Groen en Het Groene Lyceum.

Leerlingen die kiezen voor Vmbo Groen kunnen met hun vmbo-diploma makkelijk doorstromen naar alle sectoren van het mbo. Leerlingen die kiezen voor Het Groene Lyceum worden in een zesjarig traject voorbereid op het hbo. Het Groene Lyceum is voor leerlingen met havo-capaciteiten en die het liefst leren door denken en doen.

Activiteiten op school én online
Het thema van de open dag is ‘Op Expeditie’. Met een speciale plattegrond kunnen bezoekers door de school lopen en meedoen aan verschillende activiteiten en workshops. Docenten, leerlingen van Vmbo Groen en Het Groene Lyceum en ouders zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. De open dag is van 15.00 tot 20.00 uur. Er is ook een speciale webpagina met een virtuele rondleiding door het gebouw, diverse video’s, nieuwtjes en voorlichtingspresentaties. Zo kunnen bezoekers ook online ‘Op Expeditie’ en een beeld krijgen van de school. De speciale website is vanaf 26 januari 15.00 uur te bekijken.

Bezoek www.zone.college voor meer informatie over aanmelden en het actuele programma.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in