Triada start verhuur 60 nieuwbouwwoningen Hattem

Triada is vandaag gestart met de verhuur van 50 appartementen en 10 rijwoningen aan de Lippenoordweg en Zandkamp in Hattem. Tot en met maandag 25 oktober 2021 kan je reageren via de website van Triada .

Indeling
De tien eengezinswoningen staan in twee rijtjes van vijf. Een rij aan de Lippenoordweg en één aan de Zandkamp. De twee appartementengebouwen hebben elk drie woonlagen. De appartementen op de verdiepingen zijn toegankelijk via een lift of trappenhuis. Alle woningen hebben twee slaapkamers. De rijwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De tweede slaapkamer en een bergruimte bevinden zich op de eerste verdieping. De rijwoningen hebben een tuin en alle appartementen hebben een balkon of terras. In het middenterrein en in de nabije omgeving worden parkeerplaatsen aangelegd voor de bewoners.

Energiezuinig en toegankelijk
De 60 woningen zijn bijzonder energiezuinig. Er is een duurzame, gasloze installatie voor verwarming en warm water. De toegankelijkheid van alle 60 woningen ligt ook op een hoog niveau. Zodat ook mensen met loopbeperkingen er zonder aanpassingen in kunnen wonen. Winkels, zorgvoorzieningen en de mooie oude binnenstad van Hattem zijn dichtbij.

Huurprijs
De kale huurprijs voor alle woningen is € 633. Dit is nog exclusief servicekosten. Alle woningzoekenden met een maximaal jaarinkomen (per huishouden) van € 40.024 kunnen reageren op deze woningen.

Doelgroep, inkomenseisen en toewijzing

  • Alle woningen zijn levensloopbestendig en daarom zeer geschikt voor ouderen.
  • Voor iedereen geldt de inkomenseis van een maximaal jaarinkomen (per huishouden) van € 40.024.
  • Voorrang voor huurders van Triada die een woning van Triada achterlaten;
  • Voorrang voor huishoudens van 55+;
  • Toewijzing op basis van inschrijfduur (per categorie)
  • Jongere woningzoekenden en mensen die geen huurder van Triada zijn, kunnen ook reageren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in