“Bijleveldsingel, Vechtstraat en Hessenweg straks veiliger voor fietsers en voetgangers”

Vorig jaar is het Gemeentelijke Verkeers- en Vervoerplan vastgesteld. Het betekent voor de Burgemeester Bijleveldsingel, Vechtstraat en Hessenweg dat deze opnieuw worden ingericht. Op dinsdag 15 oktober houdt de gemeente Hattem in ‘De Open Poort’ een inloopavond om de plannen toe te lichten.

“Wij gaan de Burgemeester Bijleveldsingel, Vechtstraat en Hessenweg veiliger maken voor fietsers en voetgangers. Om dit te bereiken wordt de maximum snelheid op een groot deel van de genoemde wegen verlaagd van 50 naar 30 km/h en wordt de weginrichting hierop aangepast”, wethouder Auke Schipper.

Werkzaamheden
Tot en met het voorjaar zijn er voorbereidende werkzaamheden. In de tweede helft van 2020 wordt gestart met de uitvoering van de Burgemeester Bijleveldsingel en de Vechtstraat. Het jaar daarop staat de Hessenweg op de planning.

Jouw mening
Tijdens de inloopavond wordt een schetsontwerp gepresenteerd. De gemeente wil graag de mening van aanwonenden en gebruikers horen. Je kunt jouw vragen en aandachtspunten persoonlijk inbrengen of via een formulier.

“De Open Poort”
Je kunt op dinsdag 15 oktober tussen 18.00 en 20.30 uur naar de inloopavond in “De Open Poort” aan de Veldhoeve 1. Voor vragen kun je mailen naar gemeente@hattem.nl of bellen naar (038) 443 1616.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in