Hexagon Ensemble treedt op in Hattem

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren. Kunstkring Hattem heeft het concertseizoen daar mede op afgestemd.

Het seizoen begint op 26 september met een concert van het Hexagon Ensemble dat dit jaar zijn 30-jarig bestaan viert. Het programma is samengesteld en grotendeels gearrangeerd door componist Micha Hamel. En wie Micha kent, weet dat hij altijd in is voor nieuwe ideeën en garant staat voor verrassingen. Het optreden onder de naam Panorama Beethoven belooft daardoor een concert vol verrassingen te worden.

Kaarten uitsluitend on-line
Het optreden op 26 september begint om 20.15 uur in MFC De Marke. Zie voor de speciale corona-maatregelen dit voor dit concertbezoek gelden het bericht hierover van RTV Hattem.
Voor belangstellenden zijn kaarten uitsluitend via de website te bestellen. I.v.m. de corona-maatregelen worden tijdelijk geen kaarten bij de BRUNA en aan de zaal verkocht. Volwassenen betalen €22,-, jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-. Meer informatie over programmering, kaarten en abonnementen is te vinden op de vernieuwde website van de kunstkring.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in