Aangepast concertseizoen Kunstkring Hattem

Het nieuwe seizoen van de Kunstkring Hattem gaat binnenkort van start. Vanwege de coronamaatregelen zal dit seizoen anders zijn dan voorgaande jaren.

Het eerste optreden dit jaar verzorgt het ‘Hexagon Ensemble’ met het programma ‘Panorama Beethoven’. Dit vindt plaats op 26 september en het concert start om 20.15 uur in de Marke.

Aangepaste zaal en opstelling
Om onze concerten voor bezoekers en musici veilig te laten verlopen heeft Kunstkring Hattem, ook in overleg met de Marke, een aantal wijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste aanpassing is de zaal waar de concerten plaatsvinden. De tot nu toe gebruikte zaal is te klein om voldoende bezoekers veilig te kunnen laten plaatsnemen. De concerten worden  daarom in de sportzaal gehouden. Deze zaal wordt daarbij halverwege geheel afgescheiden. De musici staan halverwege de afscheiding waar de stoelrijen in een halve cirkel omheen worden geplaatst. Alle stoelen worden in paren van twee opgesteld met een onderlinge afstand tussen de paren van 1,5m. De daaropvolgende rij wordt halverwege tussen twee voorgaande stoelparen geplaatst, ook weer op 1,5m van de vorige rij. Op deze wijze wordt niet alleen rekening gehouden met veilige afstanden maar hebben de bezoekers veel ruimte voor zich om de musici goed te zien en vooral te horen. De ventilatie en afzuiging is conform de eisen. Voor uitlichting van de musici en achtergrond wordt zorggedragen.

Contactgegevens
Omdat momenteel alleen kaarten via de website kunnen worden gekocht, beschikt de Kunstkring Hattem over de contactgegevens van alle bezoekers zoals wordt geëist door de overheid. Met deze gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Ze zijn alleen voor tijdelijk intern gebruik.

Mondkapjes
Bezoekers die vrij zijn van Corona-achtige verschijnselen verzoeken wij met een mondkapje op de Marke te betreden, handen te desinfecteren en deze pas in de zaal, zodra men heeft plaatsgenomen, af te doen. Bij het verlaten van de zaal dienen deze weer opgedaan te worden. Er is geen garderobe, de jas kan over de stoel gehangen worden. Bij de ingang krijgt men tegen inlevering van de toegangskaart het programmaboekje.

Kunstkring Hattem hoopt dat met deze maatregelen en de medewerking van de bezoekers een mooi jubileumseizoen zal gaan plaatsvinden. Raadpleeg regelmatig op de website de rubriek ‘Nieuws’. Hier staat de meest recente informatie.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in