Veel live muziek tijdens midzomerreceptie op 30 juni

De gemeente Hattem organiseert dit jaar opnieuw een midzomerreceptie voor inwoners en relaties. Dit gebeurt op vrijdag 30 juni bij de plaatselijke hockeyclub. Er is inmiddels meer bekend over de muziekoptredens tijdens deze receptie. Bezoekers kunnen onder andere luisteren naar het A-orkest van de Christelijke Muziekvereniging Hattem, een blaaskapel van Ons Genoegen en een coverband die zowel akoestisch als elektrisch optreedt.

Gezelligheid en ontmoeting staan centraal
Gezelligheid en ontmoeting staan centraal op de midzomerreceptie. En alle inwoners en relaties, van jong tot oud, zijn van harte welkom. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken. Zowel ’s middags als ’s avonds is er een clown aanwezig. Ook zullen er twee springkussens en een bijna 20 meter lange stormbaan op het sportpark staan. In de middag wordt ook de eerste Rolf Olland Cultuurprijs uitgereikt. Er kan zowel ’s middags als ’s avonds op de velden van de hockeyclub worden gesport. En er zijn uiteraard ook gemeenteraads- en collegeleden op deze receptie aanwezig, onder wie burgemeester Marleen Sanderse.

Welkom vanaf 16.00 uur
Bezoekers krijgen bij de ingang een aantal munten cadeau die ze kunnen inwisselen voor eten of drinken. De midzomerreceptie begint om 16.00 uur en zal tot ongeveer 20.45 uur duren. Het officiële adres van de hockeyclub is Hazenakker 2 in Hattem, het is tegenover de locatie van vorig jaar. De gemeente is blij dat de Hattemse Mixed Hockey Club dit jaar gastheer en medeorganisator van dit evenement wil zijn. De eerste midzomerreceptie werd vorig jaar op Sportpark Het Achterveen gehouden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in