Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 13 februari

  • De PvdA vierde deze week haar 75e verjaardag. We spreken met voorzitter Hanneke Jurriëns over dit verjaardagsfeestje en wat de PvdA voor Hattem heeft betekent.
  •  Verder horen van Anita Pluim van Sisz Fashion hoe het is om een modezaak te hebben in coronatijd en wat de zussen er aan doen om Hattem er in deze periode toch modebewust uit te laten zien.
  •  In het 2e uur vertelt Erik Kort van D66 over de op stapel staande Omgevingsvisie voor Hattem en waaraan die wat D66 betreft moet voldoen. Ook laat hij weten wat D66 nog graag voor elkaar zou krijgen in het laatste jaar van deze raadsperiode.
  •  En we leggen contact met de ijsbaan in Hattem om te horen hoe het blokjesschaatsfeest verloopt en of we nog lang kunnen genieten van de ijspret.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in