Kleurrijk Jezelf Zijn – programma

In de week van 11 oktober organiseert de gemeente Hattem de week van Kleurrijk Jezelf Zijn. Bij deze het programma Kleurrijk-Jezelf-Zijn-programma 11-17 okt 2024

Ook meerdere Hattemse organisaties doen mee met de Kleurrijk Jezelf Zijn week:
De bibliotheek heeft een speciale thematafel ingericht van 11 t/m 17 oktober. Daar is een selectie boeken over authenticiteit, genderneutraliteit, inclusie en diversiteit.
In het stadhuis is van 9 t/m 29 oktober een tentoonstelling gebaseerd op het boek Burgzorgs Blik over racisme.
U kunt meewerken aan een gezamenlijk schilderij onder begeleiding van een kunstenaar. Dit kan op woensdag 16 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur in de Albert Heijn en tussen 13.30 en 15.30 uur in de Marke.
Muziekvereniging Ontwaakt Hattem organiseert op woensdag 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur een gratis workshop Muziek, de taal van ons allemaal.

RTV Hattem sluit deze week af op zaterdag 19 oktober om 10 uur met een terugblik tijdens het radioprogramma Hattem Actueel waar verschillende gasten vertellen over hun betrokkenheid bij dit onderwerp.

Eerder interviewde RTV Hattem wethouder Koen Castelein over zijn droom van een kleurrijk Hattem, en Herman Weelink n.a.v. de tentoonstelling Over Geloof en Liefde waarin hij o.a. zei: ‘Ik mag hier zijn zoals ik ben’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in