Patrick Koop nieuw commissielid namens D66

Burgemeester Marleen Sanderse zal vanavond tijdens de raadsvergadering Patrick Koop be├źdigden als commissielid namens D66. Patrick heeft ook aangegeven zich voor D66 kandidaat te stellen bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.

Patrick Koop geeft aan dat het wonen in Hattem alle dagen een genot is. “Aan de ene kant de Veluwe, aan de andere kant de IJssel. Een centrum met prachtige historische panden, gezellige terrassen en voldoende ruimte voor ontspanning en plezier. Een stad waar alles per fiets bereikbaar is, en als het er niet is steek je zo de brug over. Het leven in Hattem is goed, maar ook wij staan voor een grote opgave.”

Wonen en duurzaamheid
“De groeiende vraag naar woningen speelt ook in Hattem. Een leven lang prettig wonen en leven in Hattem vraagt om het bouwen van (betaalbare) huur- en koopwoningen, voor jong en oud. Woningen die klaar zijn voor een duurzame toekomst. Een duurzame toekomst waarbij bewoners grip kunnen hebben op hun energierekening, geen dak blijft onbenut voor zonnepanelen en waar mogelijk moeten we het aanleggen van groene daken stimuleren”, aldus Koop.

Live bij RTV Hattem
De Raadsvergadering begint om 20.00 uur en is live te volgen via radio en tv van RTV Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in