Wisseling van de wacht bij CDA Hattem

Tijdens de laatste vergadering voor het zomerreces heeft CDA-commissielid Herman van den Berg afscheid genomen van de gemeenteraad. Van den Berg was zes jaar actief als commissielid voor de Hattemse christendemocraten. Hij wordt opgevolgd door Gerard van der Kolk, die het afgelopen halfjaar al proefdraaide als fractievolger.

Stokje overdragen
Herman van den Berg is lange tijd actief geweest voor het CDA Hattem. Voor zijn commissielidmaatschap was hij onder meer bestuurslid en ook een aantal jaren afdelingsvoorzitter. “Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen zes jaar als commissielid. Het is nu goed om een streep te zetten en het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Uiteraard blijf ik bij de ontwikkelingen in de Hattemse politiek, in het bijzonder bij het CDA Hattem, betrokken.” aldus Van den Berg.

Gerard van der Kolk maakt de stap
Gerard van der Kolk heeft veel zin om zich als commissielid in te zetten voor de Hattemers: “In de afgelopen jaren was ik al penningmeester van het CDA Hattem. Nu zet ik graag de stap naar een meer politieke functie.” Van der Kolk zal in de commissie onder meer het woord gaan voeren over ruimtelijke ordening en infrastructuur.

CDA-fractievoorzitter Teun Juk: ‘’We zijn als fractie dankbaar voor de inzet van Herman als commissielid in de afgelopen zes jaar. Herman was een deskundig en scherp commissielid met veel ervaring in het lokaal bestuur. We zijn erg blij dat Gerard bereid is om hem op te volgen!’’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in