Extra avonden met gratis woonadvies over energiebesparing

Door de grote belangstelling voor de 25-minuten adviesgesprekken van de inwoners uit de regio Noord-Veluwe zijn vier extra avonden ingepland. Tijdens dit online of telefonische gesprek krijgen huiseigenaren gratis advies van een energieadviseur over het verduurzamen van hun woning.

De avonden zijn op maandag 20 juli, dinsdag 28 juli, dinsdag 4 augustus en woensdag 19 augustus.

De vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het vervangen van een oude cv-ketel of over de offertes van bedrijven. Initiatiefnemers van de adviesgesprekken zijn de zeven regiogemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Hattem en Oldebroek in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Opties
Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden de adviesgesprekken momenteel alleen telefonisch en online plaats. Wie zich aanmeldt voor het gesprek, kan kiezen uit de volgende opties: videobellen via WhatsApp, bellen via een 06-nummer of vaste lijn, of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Als de situatie het weer toelaat, worden de gesprekken na de zomerperiode ook weer op locatie gehouden.

Aanmelden
In verband met de planning van de energieadviseurs is aanmelde verplicht. Dat kan via de website van Veluwe Duurzaam: www.veluweduurzaam.nl/25-minuten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in