Woon jij in de binnenstad van Hattem?

Er wordt volop gewerkt in de binnenstad van Hattem. Behalve de werkzaamheden op de Markt en het Kerkplein wil de gemeente Hattem, samen met binnenstadbewoners, ook nadenken over de plannen voor de ándere delen van de binnenstad. Dit wordt ‘fase 2’ genoemd.

“We willen de binnenstad zo inrichten dat het een prachtige ontmoetingsplaats is voor bewoners en bezoekers. En daarover horen we graag de mening van binnenstadbewoners”, zo laat de gemeente weten.

Denk jij mee?
De gemeente Hattem zoekt leden voor een klankbordgroep. Het doel van deze klankbordgroep is om de inbreng en belangen van bewoners in de binnenstad volledig te betrekken bij de planvorming rondom fase 2 van de binnenstad. Daarnaast ben je, als lid van de klankbordgroep, direct op de hoogte van het laatste nieuws.

Eerste bijeenkomst
De klankbordgroep komt ongeveer vier keer per jaar bij elkaar. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 28 januari van 19.00 uur tot 20.30 uur in het Stadhuis. Je hoort dan meer over de rol van de klankbordgroep en communicatie rondom de binnenstad.

Aanmelden
Je kunt je tot 27 december aanmelden via gemeente@hattem.nl. Voorwaarde voor deelname is dat wel dat je in de binnenstad van Hattem woont.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in