VIJF! opent het concertseizoen in Hattem

Op 24 september wordt het nieuwe concertseizoen van Stichting Kunstkring Hattem geopend met een sprankelend optreden van VIJF!
VIJF! bestaat uit Anne-Marie van de Grint (viool), Anne-Marie van Mierlo (hobo),
Lieselot Toorop (fagot), Renske de Leuw (Harp) en Saskia Onstwedder-List (fluit). Titel van dit concert is ‘Heldenliefde’. De musici geven zelf een toelichting voorafgaand aan de werken.
De avond wordt gevuld met muziek van o.a. Ravel, Saint-Saëns, Bizet, Satie, Williams en Prokofiev.

Heldenliefde
“Ware moed lijkt op een vlieger; in plaats van hem neer te werpen doet een tegenwind hem juist stijgen.” John Petit-Senn.
Helden, ze zijn er in vele soorten en maten. Van de avonturier tot de oude wijze man. Van de strijder tot de overlever. En niet zelden speelt de liefde de hoofdrol. Onmogelijke liefde waarvoor gestreden moet worden, liefde die onbeantwoord blijft, liefde die alles overwint en liefde waar list en bedrog de hoofdrol spelen.

Maar natuurlijk is er ook de held die strijd voor idealen, voor zijn koning, religie of politiek. En zo af en toe is er ook gewoon de held die, zonder het te beseffen of ervoor te kiezen, simpelweg een held is!

Kaarten
Met Heldenliefde eert VIJF! de helden in de liefde en het leven met passie, strijdlust en vervoering.
Een afwisselend programma met muziek uit opera, ballet en film.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden maar uitsluitend via de website www.kunstkringhattem.nl te bestellen. Volwassenen betalen €22,-, jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-. Kijkt U voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op onze website www.kunstkringhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in