Trio Bell’Arte 13 januari in de Marke

Het Trio Bell’Arte treedt op zaterdag 13 januari op in de Marke, aanvang 20.15 uur. Het Trio bestaat uit Vassilis Varvaresos (piano), Noé Inui (viool) en Benedict Kloeckner (cello). De organisatie ligt in handen van de Kunstkring Hattem.

De drie musici van dit pianotrio zijn allen meervoudig prijswinnaar van internationale concoursen. Naast hun solocarrières hebben zij ook een grote liefde voor de kamermuziek. In hun recitals kan men genieten van hun grote technische bagage en muzikaliteit, hun expressieve speelwijze en aanstekelijk enthousiasme. Het trio was te horen op diverse podia in de Benelux, waaronder Diligentia/Den Haag. Het programma bestaat uit drie Pianotrio’s van respectievelijk  Claude Debussy, Joaquin Turina en Ernest Chausson.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor belangstellenden, echter uitsluitend te bestellen via de website www.kunstkringhattem.nl Volwassenen betalen 23 euro, jongeren tot 18 jaar en studenten 7,50 euro. Op deze website vind je ook meer informatie over dit pianotrio evenals de verdere programmering, kaarten en abonnementen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in