Uitbreiding voor Houthandel Van Gelder op H2O

Houthandel Van Gelder heeft een perceel van zo’n 15.000 m2 gekocht aan de Warmtekrachtstraat in Hattemerbroek. Houthandel Van Gelder – in 1979 begonnen aan de Oudeweg in Hattemerbroek – is sinds 1985 gevestigd aan de Voskuilerdijk en sinds 2018 is er een distributiecentrum aan de Rondweg in Wezep.

Op de nieuwe locatie worden opslaghallen, een magazijn en een kantoor gebouwd waarin veel houten elementen toegepast worden. Het gaat om een uitbreiding van de activiteiten. De zaak aan de Voskuilerdijk en het distributiecentrum aan de Rondweg blijven gewoon in bedrijf. Het ontwerp en de aanvraag omgevingsvergunning zijn in voorbereiding bij Atlant Bouwdiensten. Lagemaat is inmiddels gestart met het grondwerk.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare uitgeefbaar terrein, in de regio Zwolle, bij het knooppunt Hattemerbroek, waar de rijkswegen A28 en A50 elkaar kruisen. Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek B.V. ontwikkelt Bedrijvenpark H2O namens de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in