De Waard Tenten verhuist naar Hattem

De Waard Tenten verhuist van Heerde naar H2O, op een kavel van 5.840 m2, naast het geplande hotel Van der Valk Hattem. Ook de zakelijke activiteiten uit Roden worden verplaatst naar Hattem. Vanaf medio 2022 zullen er zo’n 12 personen werkzaam zijn in de nieuwe vestiging.

De Waard Tenten is bij het grote publiek bekend om de stormvaste tenten. Steeds meer is De Waard Tenten actief in het Business-to-Business-segment, met luxe glamping tenten en bedrijfsmatige toepassingen, bijvoorbeeld op festivals of evenementen. De Waard Tenten is onderdeel van de Sunshine Group, waar ook bekende merken als Alpenkreuzer en Doréma voortenten deel van uit maken. Het hoofdkantoor van Sunshine Group staat in Doetinchem.

Goede bereikbaarheid
CEO Marcel Beekman van de Sunshine Group: “Synergie en bereikbaarheid zijn belangrijke argumenten voor deze samenvoeging van onze BtC en BtB locaties. We zien al enige tijd dat assortimenten elkaar meer en meer overlappen en het hebben van een gezamenlijke locatie zorgt voor enorme efficiency, betere afstemming en vereenvoudiging van processen. We willen vanuit de nieuwe vestiging zowel de zakelijke markt als de particulier onderdompelen in de beleving van en emotie rondom onze tenten. Met deze aanpassing zetten we wederom een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en het benutten van het marktpotentieel voor De Waard in het bijzonder”.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare uitgeefbaar terrein, in de regio Zwolle, bij het knooppunt Hattemerbroek, waar de rijkswegen A28 en A50 elkaar kruisen. Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek B.V. ontwikkelt Bedrijvenpark H2O namens de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in