Hessenweg in herfstvakantie deels afgesloten

De nieuwe, witte middenstrook van de Hessenweg is op een aantal plaatsen beschadigd. Voor de zomervakantie is een deel daarvan hersteld. Tijdens de herfstvakantie zal Schagen Infra het resterende deel herstellen op de Hessenweg.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandag 18 tot en met 22 oktober is worden gefaseerd uitgevoerd. Daardoor zal er steeds een gedeelte van de Hessenweg worden afgesloten vanaf het Vijzelpad richting A50.

Actuele informatie in app
Tijdens het aanbrengen van de middenstrook moet het wegdek droog zijn. Als het wegdek ook maar iets nat is, dan kunnen de werkzaamheden niet doorgaan. Houd daarom de Schagen Infra-app in de gaten voor de actuele stand van zaken.

Het middel dat op de middelstrook komt is zeer gevoelig voor wringend verkeer, daarom mogen (vracht)auto’s er niet direct overheen rijden. Tijdens de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig die het verkeer instrueren hoe te rijden.

  • Vrachtverkeer niet mogelijk
    Tijdens de werkzaamheden kan vrachtverkeer niet passeren. Vanaf de A50 is het voor vrachtverkeer dan ook niet mogelijk om de Hessenweg om te rijden. Dit staat aangegeven op borden langs de weg.
  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid met behulp van verkeersregelaars.
  • Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren.
  • Aanwonenden blijven bereikbaar. Zij kunnen zich melden bij de verkeersregelaars.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in