Een cursus AED kan levens redden

Het Rode Kruis Hattem Wapenveld biedt de opleiding Reanimatie en AED aan. Regelmatig lees of hoor je verhalen over mensen die zomaar ineens een hartstilstand krijgen. Dit treft niet alleen ouderen, maar ook jonge mensen in de bloei van hun leven. Het kan iemand op straat overkomen, maar ook je buurman, moeder of een vriend. Als niet snel en adequaat wordt gehandeld, overlijdt iemand met een hartstilstand. Jij kan helpen om het leven van iemand met een hartstilstand te redden.

De opleiding wordt op verschillende data door gediplomeerde NRR instructrices van de Hartstichting gegeven. De cursus duurt één avond (van 19.00 tot circa 22.00 uur) en vindt plaats in het Rode Kruis gebouw aan de Van Galenstraat 40 (naast de brandweerkazerne). De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers en de cursus wordt afgesloten met een toets voor het certificaat.

De basiscursus kost per deelnemer € 50,- en een herhaalcursus kost € 30,- incl. consumpties en cursusmateriaal. De kosten worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Voor meer informatie over de cursus Reanimatie en AED en aanmelden, mail naar reanimatie@rodekruishattemwapenveld.nl.

De basiscursussen worden gegeven op:
Ma. 20 aug., wo. 29 aug., ma. 3 sept., wo. 26 sept., ma. 15 okt., wo. 31 okt., ma. 12 nov. & ma. 17 dec.

De herhaalcursussen zijn op:
Wo. 22 aug., ma. 27 aug., wo. 5 sept., ma. 24 sept., wo. 17 okt., ma. 29 okt., wo. 14 nov., ma. 2 dec. & wo. 19 dec.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in