Buitenvoorstelling film ´WILD´

Mis het niet! De komende zomermaanden kun je de film WILD op bijzondere buitenlocaties bekijken. De avonturen van de vos, het edelhert en het wilde zwijn krijgen een extra dimensie op deze plekken, soms midden in de natuur. Een bijzondere ervaring gegarandeerd.

Optimale ervaring
Zodra de avondschemering invalt maak je op een megascherm kennis met de film WILD. Op deze manier ervaar je de Veluwe optimaal. En al héb je de film gezien, dan valt er toch altijd nog iets nieuws te ontdekken. De avonturen van de dieren blijven boeien, zeker als je het idee krijgt dat ze mee staan te kijken vanachter struiken en bomen….

Best bekeken
Vorig jaar waren de avonturen van de vos, het edelhert en het wilde zwijn te zien in de bioscoop en onlangs werd de film als documentaireserie op NPO 1 uitgezonden. Op donderdagavond 25 april stond de serie zelfs in de top 3 van de best bekeken programma’s die avond. Niet voor niets natuurlijk, want de Veluwe is een prachtig natuurgebied waar heel veel mensen graag komen. Of dat nu voor een dagje, een weekendje weg of een langere vakantie is.

Data en locaties
Wil je ook een voorstelling in de buitenlucht meemaken? Dit zijn de locaties en data waaruit je in deze regiokunt kiezen. Hier vind je alle tijden en informatie over de kaartverkoop: www.visitveluwe.nl/ontdek/wild/buitenvoorstellingen
8 augustus: Zandenbos in Nunspeet
14 augustus: Vrieze’s Erfgoed in Wapenveld
22 augustus: Bosweide Park & Bos in Apeldoorn
13 september: De Ossenstal in Epe

Over WILD
Tijdens de film WILD, die is ingesproken door André van Duin, volgt de kijker gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. Je ziet de dieren jongen krijgen en volwassen worden. Kleinere rollen zijn er voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel kijk je binnen in het nest en met de buizerd vlieg je mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Al met al spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En… niet kúnt zien, omdat filmmaker Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn. De recensies op de familiefilm waren lovend. ‘Een betoverende natuurdocumentaire die je meteen zin geeft de wandelschoenen aan te trekken.”


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in