Burgemeester Marleen Sanderse ambassadeur Belevingstuin

Burgemeester Sanderse is ambassadeur van de Stichting Belevingstuin Petralien. Zij is enthousiast over het initiatief die de sociale kaart van de gemeente Hattem verrijkt. Ze juicht het toe dat er vanuit de samenleving actieve aandacht is voor mensen met een beperking. Een plek waar kinderen samen kunnen spelen ongeacht hun beperking is een aanwinst voor Hattem.

“Het stichtingsbestuur is erg blij met de steun van de burgemeester”, aldus voorzitter Harry Lamberink. Het bestuur hoopt dat het enthousiasme van de nieuwe ambassadeur belangstellenden zal inspireren om mee te doen en het project te steunen. Er is nog minimaal € 50.000,- nodig, alleen al om de materialen te kunnen betalen. Daarbij gaat het bestuur ervan uit dat het overgrote deel van het werk in eigen beheer en met vrijwilligers wordt uitgevoerd. Diverse mensen hebben hun hulp al toegezegd.

Bijdrage doneren
Op de website van de belevingstuin is meer informatie te vinden en staat ook hoe je een bijdrage kan doneren. Naar verwachting zullen de eerste onderdelen van de belevingstuin in de 2e helft van 2022 worden opengesteld voor bezoekers. Behalve kinderen met een beperking zijn ook andere kinderen welkom. Op die manier wordt de integratie van kinderen met een beperking bevorderd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in